Skånsom motion

Tilpasset og skånsom motion - bliv aktiv og få kompetent genoptræning

FOF Gentofte tilbyder skånsom træning og motion på små hold, som er tilpasset dine behov. Vores specialhold er for dig, der lider af smerter, har et handicap eller et behov for tilpasset genoptræning. Træningen bliver tilrettelagt individuelt, så der kan tages hensyn til dine behov.  For flere informationer kan du gå direkte til kurserne i menuen til venstre.

Skånsom træning og motion i Gentofte

Vi tilbyder forskellige former for skånsom motion som

  • Rygtræning
  • Gigttræning
  • Bækkenbundstræning
  • Balance/Stabilitetstræning
  • Varmtvandsbassintræning
  • Holdningskorrektion
  • Alexanderteknik
  • Og meget mere

Disse motionsformer kan forbedre din balance, koordination, styrke og bevægelighed. Desuden har vi hos FOF Gentofte specialiseret genoptræning som eksempelvis for brystopererede, hjertetræning, diabetespatienter og KOL-patienter.

Læs mere

Hensyntagende motion mindsker smerter

Fælles for vores hensyntagende motion og træning er, at vi tager afsæt i dine behov og hjælper dig hen mod en mere aktiv hverdag. Ofte er der mange bekymringer, når man skal begynde til træning efter sygdom, som er noget vores dygtige undervisere tager hånd om. Mange smerter og skavanker kan mindskes gennem fysisk aktivitet og træning. Derfor tilbyder FOF også varmtvandstræning, der er en effektiv og hensyntagende motionsform, da gener og smerter reduceres i vandet. Det er derfor vigtigt at du får en individuelt tilpasset genoptræning. Vores kompetente undervisere tager hånd om din situation og sikrer du får netop den træning du har brug for.

Yderligere information om skånsom og hensyntagende motion

Da FOF Gentoftes specialhold for hensyntagende motion arrangeres i samarbejde med Gentofte Kommune, kræves det, at deltagerne ved første mødegang tilkendegiver med underskrift, at de er berettiget til at deltage i undervisningen.

Har du spørgsmål vedrørende hensyntagende træning og motion er du velkommen til at kontakte os for yderligere afklaring og informationer.

Kontakt os på tlf: 3963 7010 eller mail: fof@fof-gentofte.dk.