Skip to content

Corona (COVID-19)

Opdateret den 19. august 2021 

Vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage hos FOF Aalborg. Her på siden kan du finde information om genåbningen og retningslinjerne for vores aktiviteter.

Det skal være trygt for dig at gå på aftenskole hos os – og vores kursisters og underviseres sikkerhed kommer i første række. Derfor følger vi naturligvis myndighedernes retningslinjer og tilrettelægger vores aktiviteter, så det er sundhedsmæssigt forsvarligt for dig at deltage. 

Corona-pas
Der er ikke længere et krav om Corona-pas for at deltage hos os.

Tak for din hjælp
Når du deltager i undervisning hos os, beder vi dig følge sundhedsmyndighedernes generelle råd om forebyggelse af smitte:
- Hold afstand
- Vask/sprit hænder
- Host eller nys i dit ærme
- Begræns fysisk kontakt
- Bliv hjemme, hvis du er syg

Hvis du er testet positiv
Hvis du bliver testet positiv for coronavirus efter at have deltaget i undervisning hos os, beder vi dig straks kontakte vores administration på mailen info@fof-aalborg.dk (og gerne send en kopi til underviseren) og give os følgende informationer:
- Hvornår du er testet positiv
- Dine symptomer og hvornår de er opstået
- Hvem du har været i nærkontakt med hos os

Samtidig giver du dit samtykke til, at vi kan videregive informationer til rette vedkommende (vi har tavshedspligt og gør det så diskret som muligt).

Hygiejne
Det er vigtigt, at du vasker eller spritter hænder, når du træder ind og ud af undervisningslokalet.
Når du tilmelder dig en aktivitet, vil du blive kontaktet direkte, hvis der er yderligere informationer om forholdsregler. Hvis der sker ændringer i forbindelse med din undervisning, vil du ligeledes blive kontaktet direkte.

Vi følger situationen omkring coronavirus tæt og opdaterer retningslinjerne løbende hvis nødvendigt. Vi opfordrer til, at du også selv følger med i myndighedernes aktuelle anbefalinger og de seneste opdateringer her: coronasmitte.dk