Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 4/12 kan du se hele vores forårsprogram på hjemmesiden.
Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 4/12 kan du se hele vores forårsprogram på hjemmesiden.
Få masser af grønt ind i babys overgangskost med denne røde grøntsagsret. Opskriften kan varieres med forskellige ingredienser, som du kan læse mere om under TIP. Opskriften er udarbejdet af vores to tidligere instruktører Line og Caroline, der blandt andre har afholdt vores barselsworkshop i Mini-maker: Babymad.
1 fed hvidløg
1 lille løg
1 rød snackpeber
⅓ squash
⅓ aubergine
200 gr. tomater
2 spsk. olie til stegning
1 tsk. fedtstof
Skær løg og hvidløg i små tern. Skyl grøntsagerne, og skær dem i mindre stykker. Varm olien i en lille gryde, tilsæt løg og lad dem simre ved svag varme i ca. 5 minutter. Tilsæt hvidløg, peberfrugt samt squash, og lad det simre i yderligere 5 minutter. Tomaterne tilsættes, og lad retten simrer ved svag varme i cirka 15 minutter. Der kan tilsættes lidt vand undervejs, hvis retten bliver for tyk. Tilsæt fedtstof. Når det hele er kogt mørt, blendes retten til en grov konsistens med lidt bid i. Retten køles let af inden servering.
Velbekomme!
Variér grøntsagerne med fx broccoli, gulerødder eller butternut squash.
Download: Mini-Maker opskriftsfolder