Skip to content
Koldskål, opskrift fra FOF Inspiration

Hjemmelavet koldskål

Hjemmelavet koldskål

Opgradér denne sommerklassiker ved at lave den selv! Her får du en klassisk opskrift, der kan varieres alt efter smag og behag. Du får ca. 1 liter.

Ingredienser

1 bæger pasteuriseret æggeblomme
2 spsk. sukker
1 spsk. vaniljesukker.
½ l kærnemælk
½ l tykmælk eller andet surmælksprodukt (f.eks. skyr, A38)

Sådan gør du

1. Æg, sukker og vaniljesukker piskes hvide og til sukkeret er opløst.

Koldskål opskrift fra FOF Inspiration

Koldskål opskrift fra FOF Inspiration
2. Kærnemælk og surmælksprodukt tilsættes.
3. Piskes let til en ensartet masse, og hvorefter den er klar til servering.

Koldskål opskrift fra FOF Inspiration

Server iskold med dit yndlingstilbehør, kammerjunkere, frisk frugt, koldskålscrunch eller granola.

Tip! Tilsæt citron for ekstra syre i din koldskål. Undlad vaniljesukkeret, hvis du bruger et surmælksprodukt med vanilje tilsat.

Bagning & søde sager

Lidt sødt til kaffen?

Tag med på bagekursus og slip din indre bager løs.