Skip to content
Grønkålschips, opskrift fra FOF Inspiration

Grønkålschips

Grønkålschips

Har du masser af grønkål i vintermånederne, så kan du forvandle noget af det til lækre grønkålschips. Med denne opskrift får du sprøde, salte chips, så du hurtigt kan få spist en masse af den ultrasunde, danske grønkål.

Ingredienser

3 blade grønkål (men du kan altid bruge flere - justér da oliemængden)
2 spsk. olie
Salt

Sådan gør du

Sæt ovnen på 160 grader varmluft.

1. Skyl grønkålen godt og fjern bladene fra stilken. Knæk bladene i mindre stykker.
2. Kom bladene og olien i en pose og bland det godt sammen.

Grønkålschips, opskrift fra FOF Inspiration
3. Fordel bladene på en bageplade beklædt med bagepapir.
4. Bag dem i den varme ovn i ca. 12-15 minutter (afhænger af størrelse).

Grønkålschips, opskrift fra FOF Inspiration
5. Drys med salt og lad chipsene køle af.

Grønkålschips, opskrift fra FOF Inspiration

Pandekager med friske brændenælder. Madkursus hos FOF Aarhus.

madlavning

Lækker mad uden kød

Lær at lave spændende retter uden kød, men med masser af grønt og bælgfrugter!