Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 4/12 kan du se hele vores forårsprogram på hjemmesiden.
Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 4/12 kan du se hele vores forårsprogram på hjemmesiden.
En sprød snack, der kan serveres som et alternativ til chips - og som endda er sundt? Ja tak! Få opskriften her.
Ingredienser
240 g kogte kikærter (1 dåse kikærter) (psst! Smid ikke kikærtevandet væk, men brug det i en vegansk mayo eller marengs!)
2 spsk. olivenolie
2 tsk. salt
1 tsk. sød paprika
Sådan gør du
1. Vend kikærter, olie, salt og paprika sammen og fordel kikærterne på bagepapir på en bageplade.
2. Bag dem ved 140 grader varmluft i ca. 1-1½ time, eller til de er bagte og sprøde. Vend rundt i dem et par gange undervejs.
3. Lad kikærterne køle helt af inden servering. Enjoy!
Tip! Tilsæt dit yndlingskrydderi - fx chili for at give kikærterne et lille kick. Kikærterne kan holde sig i en tætlukket bøtte i op til en uge. De kan tørres igen i et par minutter, hvis de bliver bløde.