Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 4/12 kan du se hele vores forårsprogram på hjemmesiden.
Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 4/12 kan du se hele vores forårsprogram på hjemmesiden.
Har du prøvet at sylte? Her har vi syltet broccoliens stok - og det smager forbavsende godt!
Ingredienser
Stokken af 1 broccoli
2 dl lagereddike
½ dl sukker
10 stk. peberkorn
1 stk. laurbærblad
Sådan gør du
1. Rengør broccolistokken og skær den i tynde skiver, evt. ved brug af et mandolinjern.
2. Eddike, sukker, peberkorn og laurbærblade kommes i en gryde og varmes op.
3. Hvis skiverne er lidt tykke, så kan de koges med i nogle minutter.
4. Kom skiverne af broccolistok i et sylteglas og hæld lagen over. Sæt glasset på køl og lad skiverne trække 1-2 dage før du spiser dem.
TIP: Spis fx skiverne til en varm ret med kød, eller ovenpå din leverpostejmad! Brug altid en ren gaffel til at tage skiverne op med - så forlænger du holdbarheden.