Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 4/12 kan du se hele vores forårsprogram på hjemmesiden.
Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 4/12 kan du se hele vores forårsprogram på hjemmesiden.
Det er ingen sag at spise flere bønner og bælgfrugter med bl.a. denne opskrift. Vælg din favoritpasta, din yndlingspesto og tilsæt butterbeans, og du har en skøn mættende ret uden kød. Har du ikke lyst til en vegetarisk udgave, kan du altid tilsætte kød efter eget ønske. Psst... Butterbeans har fået deres navn fra smagen de får, når de steges!
Ingredienser
1 pakke pasta (vi har brugt frisk båndpasta/fettuccine med spinat)
1 dåse butterbeans
3 spsk. pesto (her har vi brugt hjemmelavet ramsløgpesto)
1 spsk. græskarkerner
Sådan gør du
1. Dræn butterbeans, skyl dem godt og aftør dem lidt på et viskestykke.
Steg dem på en tør pande til de tager lidt farve.2. Kog pasta efter pakkens anvisning.
3. Tilsæt pesto og butterbeans til den kogte pasta og drys med græskarkerner.
Velbekomme!
På udkig efter flere vegetariske opskrifter? Se 3 lette og lækre, vegetariske opskrifter:
Svampetærte
Samosa med grøntsager
Pasta med ramsløgscreme