Skip to content
Pasta med butterbeans og pesto opskrift fra FOF Inspiration

Pasta med butterbeans

Pasta med butterbeans


Det er ingen sag at spise flere bønner og bælgfrugter med bl.a. denne opskrift. Vælg din favoritpasta, din yndlingspesto og tilsæt butterbeans, og du har en skøn mættende ret uden kød. Har du ikke lyst til en vegetarisk udgave, kan du altid tilsætte kød efter eget ønske. Psst... Butterbeans har fået deres navn fra smagen de får, når de steges!



Ingredienser


1 pakke pasta (vi har brugt frisk båndpasta/fettuccine med spinat)

1 dåse butterbeans

3 spsk. pesto (her har vi brugt hjemmelavet ramsløgpesto)

1 spsk. græskarkerner



Sådan gør du


1. Dræn butterbeans, skyl dem godt og aftør dem lidt på et viskestykke.

Steg dem på en tør pande til de tager lidt farve.


2. Kog pasta efter pakkens anvisning.


3. Tilsæt pesto og butterbeans til den kogte pasta og drys med græskarkerner.



Pasta med butterbeans og pesto


Velbekomme!



På udkig efter flere vegetariske opskrifter? Se 3 lette og lækre, vegetariske opskrifter:


Svampetærte

Samosa med grøntsager

Pasta med ramsløgscreme


Italiensk mad, kursus hos FOF Aarhus

Italienske klassikere

Find forklædet frem!

Tag med på en rejse til det italienske køkken, hvor du bl.a. vil lære at lave perfekt hjemmelavet pasta.