Skip to content

Vi er glade for at byde dig velkommen i FOF Aarhus igen! Husk mundbind og gyldigt coronapas.

Læs mere
Naturmægler Frank Erichsen og museumsinspektør Morten DD Hansen

Danmarks vildeste kommune

Danmarks vildeste kommune

I starten af 2021 udskrev miljøminister Lea Wermelin en konkurrence for landets 98 kommuner om at blive de vildeste i Danmark. Konkurrencen afgøres i slutningen af 2022 blandt de 92 tilmeldte kommuner, men denne aften gør vi status for at finde ud af, hvordan det går. Frank Erichsen - bonderøv og naturmægler i DR-programmet "Giv os naturen tilbage" - fortæller denne aften om, hvordan interessen for at være vild har været. Hvad har "Giv os naturen tilbage", der blev sendt i 2020, gjort ved den danske befolkning? Og hvorfor er det med natur pludselig så populært?

Morten DD Hansen, museumsinspektør på Naturhistorisk Museum, tager os derefter med på kratlusk i billeder for at vise, at naturen sagtens kan stortrives der, hvor vi mennesker hærger og regerer, som fx baneterræner, rundkørsler og i de millitære øvelsesterræner. Få masser af inspiration til selv at blive mere vild med vilje og få et nyt syn på, hvor naturen udfolder sig.

Praktisk information:

Foredragsholdere: Naturmægler Frank Erichsen og museumsinspektør Morten DD Hansen
Varighed: 2 timer, inkl. 15 min. pause

Arrangør: Naturhistorisk Museum i samarbejde med FOF Aarhus.

Der er mulighed for at købe kaffe, te, vin og kage før arrangementets start og i pausen midtvejs. Museumsbutikken er også åben.