Skip to content
Billede af designer og skrædder Soeren Le Schmidt

Vejen til succes vil altid være Under Construction

Vejen til succes vil altid være Under Construction

Kom til et inspirerende og involverende foredrag med den anerkendte danske designer og skrædder Soeren Le Schmidt. Soeren udgav i efteråret 2020 modebogen ”Genbrugsmode”, hvor man finder inspiration til, hvordan man bruger genbrugstøjet på nye kreative måder.

Til foredraget hører du bl.a. om designerens egen baggrund og karriere i modebranchen og på den røde løber. Derudover fortæller Soeren om vigtigheden af ‘at tvinge’ sin egen hjerne til at tænke på nye måder og konstant genopfinde sig selv i en tid og en industri, der genererer forurening, og hvorfor det er essentielt, at man tænker på vores jordklode.

I en branche med særdeles spidse albuer indbyder designeren sit publikum til at stille spørgsmål og interagere under foredraget, som vil være en kombination af dialog og visning af en række udvalgte billeder og film.

Hør mere om den danske modebranche og behovet for genbrug ifølge designeren, samt hvorfor han mener, at man skal destruere sin succes, smadre sine trofæer og meget mere på dette nærværende foredrag.

www.soerenleschmidt.com

Arrangør: FOF Aarhus i samarbejde med Dokk1.