Skip to content
Dilledoplæg til kreativ workshop med Trintrin.dk. FOF Aarhus.

Workshop: Kreativ selvtillid og mental sundhed

Workshop: Kreativ selvtillid og mental sundhed

Kreativitet som er sjovt, sundt og styrkende, og som gavner din mentale sundhed

På workshoppen får du kreative øvelser og input til at opleve kunst og kultur - og viden om, hvordan du passer på din hjerne.

Vær med i vores kreative bevægelse. Mal udenfor stregerne. Gør verden mere farverig og lær at få kreative idéer. TrinTrins mission er at gøre mennesker modige og udfordre tankemønstre gennem kreativitet. Vi kan ikke forandre verden, hvis vi tænker og handler, som vi plejer.

Den 14. oktober er det Danmarks mentale sundhedsdag, og derfor er fokus på denne kreative workshop rettet imod kreativitet og mental sundhed. Efter mere end et år med corona ser vi sammen på, hvordan kreativitet kan gøre en forskel for os.

Vi træner hjernen og vores psykiske sundhed. Det gør vi, når vi jævnligt gør noget, der giver mening, når vi er tilpas udfordrede, når vi retter opmærksomheden udad og på den måde bringer os sammen med andre. Her kan kreativitet være fællesnævneren, som styrker din mentale sundhed. Kreativitet kan bruges til mindfulness og fordybelse og være et sanseligt element i din hverdag.

”Det fede ved kreativitet er, at det virker med det samme” - citat fra workshopdeltager i foråret 2021.

Vi giver dig øvelser og konkrete trin til, hvordan kan du bruge kreativitet – for dig selv, i din familie, i din forening eller i dit arbejdsliv.
Da workshoppen varer helt til kl. 14.00, vil der afsættes tid til at spise frokost. Medbring derfor gerne en madpakke.