Skip to content

Vi er glade for at byde dig velkommen i FOF Aarhus igen! Husk mundbind og gyldigt coronapas.

Læs mere
Mette Møller, selvstændig erhvervspsykolog med speciale i ledelse, kreativitet og innovation

Mette Møller: Intuition i ledelse

Mette Møller: Intuition i ledelse

Hvordan træffer ledere de rigtige beslutninger i en tid, hvor alt går stærkt og med pludseligt ændrede betingelser?

Mød den bogaktuelle forfatter og erhvervspsykolog Mette Møller, når hun stiller spørgsmålet, hvordan en leder arbejder professionelt med sin faglige og menneskelige intuition.

Hvordan kan man se sammenhænge uden at have hele billedet? Hvordan kan man finde de rigtige fakta i en verden med store mængder af data? Hvordan ser man talent i tide og slipper det løs? Hvordan finder man redskaber, der gør gode ledere endnu bedre?

21 markante Aarhusbaserede ledere viser vejen i en ny bog om ledelse og intuition, hvor de i samtaler med erhvervspsykolog og forfatter Mette Møller beretter om, hvordan de selv bruger intuition i ledelse og hvordan de professionaliserer denne evne hos sig selv og andre. I bogen kan du blandt andet møde professor Nina Smith, CEO hos Schouw & Co. Jens Bjerg Sørensen, teaterdirektør Per Smedegaard, CEO i Humio Geeta Schmidt, politiker Steen Stavnsbo, formidlingschef på ARoS Marianne Grymer, CEO i Systematic Michael Holm og professor Michael Svarer. Bogen er den første i en række af bøger, der har til formål at vise, hvor stort et potentiale, der findes i ledergrupper og ledernetværker, hvis man kan åbne for den type viden og håndtere den professionelt. I Aarhus skal man blot række hånden ud.

Arrangør: FOF Aarhus i samarbejde med Dokk1.

 

Mette Møllers bog 'Intuition i Ledelse - 21 fortællinger fra ledere i Aarhus'. Foredrag hos FOF Aarhus.