Skip to content
Billede af professor og forfatter Bobby Zachariae til foredraget "Bliv kaptajn i dit eget liv" i FOF Aarhus

Bliv kaptajn i dit eget liv - trivsel og håndtering af stress

Bliv klog på den nyeste forskning inden for sundhedspsykologi 

Det anslås, at op mod hver fjerde sygemelding i Danmark skyldes stress, og ifølge verdenssundhedsorganisationen WHO bliver stress en af de væsentligste årsager til helbredsproblemer i fremtiden. Emnet får derfor med god grund en del opmærksomhed.

Denne aften vil Bobby Zachariae, som er en af Danmarks førende stresseksperter, præsentere den nyeste forskning i psykologiske og sociale aspekters betydning for helbred og velbefindende – herunder også i forbindelse med kræft og kræftbehandling.

Arbejdsvilkårene forandres grundlæggende i øjeblikket. Forandringer giver nye muligheder og ny energi, men forandringer øger samtidig risikoen for stress. For virksomhederne og den enkelte medarbejder har dette en række konsekvenser. Stress medfører øget sygefravær og større personaleomsætning, og manglende livskvalitet og trivsel for den enkelte.

Zachariae sætter til foredraget særligt fokus på tiltag og forhold, som afhjælper og forebygger stress i hverdagslivet på såvel individniveau som organisationsniveau - hvad kan vi gøre for at forebygge og afhjælpe stress?

Se kort over Solsalens placering på Ingerslevs Boulevard ved siden af Svømmestadion på Frederiksbjerg.