Skip to content

Vi er glade for at byde dig velkommen i FOF Aarhus igen! Husk mundbind og gyldigt coronapas.

Læs mere
Peter Qvortrup Geisling, Knud Romer og forfatter Frederik Lindhardt. FOF Aarhus.

Glemmer du?

Glemmer du?

En eftermiddag om demens på Aarhus Teater

Kom med når FOF Aarhus i samarbejde med Aarhus Teater, Ældre Sagen og Alzheimerforeningen sætter demens på den store scene

Demens er en folkesygdom i Danmark. Stadig flere støder på den: Fordi de selv rammes, fordi de bliver pårørende, eller fordi de møder mennesker med demens i bybilledet. Alligevel er det fortsat en sygdom omgærdet af mystik. Hvad gør demens ved mennesker? Kan vi gøre noget for at undgå demens? Og hvad gør vi, når den rammer?

Demens har mange ansigter, og både demensramte og pårørende har forskellige forløb, relationer og oplevelser af mødet med sygdommen. I selskab med Peter Qvortrup Geisling og Knud Romer sætter vi fokus på sygdommen. Denne søndag i Aarhus Teater deler de deres forskellige oplevelser og perspektiver på demens, suppleret af fortællinger fra mennesker, der selv lever med demens.

Initiativtageren på arrangementet er forfatter Frederik Lindhardt, og med ham som moderator skal vi tale sammen og tale højt om demens: Om afmagt, fortvivlelse og frustration; om nærvær, kærlighed og latter; om at se sine nære forsvinde, og om hvad vi som samfund og mennesker kan gøre for at forebygge demens og sikre et værdigt liv med demens.

Arrangør: FOF Aarhus i samarbejde med Aarhus Teater, Alzheimerforeningen og Ældre Sagen.

Logoer - FOF Aarhus - Alzheimer foreningen - Ældresagen - Aarhus Teater.