Skip to content
Billede af ernæringsvejleder og forfatter Martin Kreutzer, foredragsholder ved FOF Aarhus

Velsmurt - Spis dig fra dine plager

Velsmurt - Spis dig fra dine plager

Bliv klogere når ernæringseksperten Martin Kreutzer fortæller om, hvordan du kan spise dig fra inflammationspræget sygdom, overbelastningsskader og andre skavanker.

Du går til lægen med en løbeskade eller ondt i ryggen – og kommer tilbage med G-ordet: G som i gigt. Og G som i gammel, tilføjer du måske for egen regning. Eller du får lavet et rutinemæssigt helbredstjek og kommer hjem med advarsel om forhøjet sukkertal, kolesterol og andre tegn på alderstrykket. Men lad nu være med at opgive dig selv, for du kan sætte tiden tilbage!

En overkommelig og målrettet indsats hver dag gør en verden til forskel for, om du kan blive ved med at leve det liv, du ønsker, i stedet for at lade dig begrænse.
Dine kostvaner har afgørende betydning for evnen til at slå inflammationen, som både koster på helbredet og hverdagens overskud, ned. Ved at spise de rigtige ting stiver du immunforsvaret af og hjælper kroppen med at lindre symptomerne. Men hvad, hvordan og hvor meget kan være svært at gennemskue for menigmand.

Med afsæt i Martin Kreutzers aktuelle bog Velsmurt og hans tidligere bestsellere om antiinflammatorisk kost løfter han sløret for madens magi og giver dig konkrete redskaber til, hvordan du spiser dig til et velfungerende immunforsvar. Foredraget berører også øvrige livsstilsfaktorer, og der er garanti for, at du går hjem med et hav af letanvendelige værktøjer.