Skip to content

Vi er glade for at byde dig velkommen i FOF Aarhus igen! Husk mundbind og gyldigt coronapas.

Læs mere
Undervisning i yoga og pilates for gravide ved FOF Aarhus, underviser Mette Axel Petersen

Fødsel - før og efter

Et stort udvalg af kurser både før og efter din fødsel ved FOF Aarhus

I tiden under en graviditet og som nybagt forælder, dukker der mange nye spørgsmål op, og den gravide kvinde kan opleve store forandringer, både fysisk og mentalt. FOF Aarhus tilbyder mange forskellige kurser, som kan bane vejen for en god fødselsoplevelse og en god start på forælderrollen for barnets forældre. På kurserne undervises du af kompetente og erfarne undervisere, og du får mulighed for at stille de spørgsmål, du måtte have.

Deltag i mange forskellige kurser før- og efter fødsel:

Alle vores kurser for gravide kvinder og nybagte forældre henvender sig til både førstegangs- og flergangsfødende, og på flere af de fødselsforberedende kurser kan I deltage som par.

Vil I have flere råd eller yderligere viden om graviditet, fødsel og barselstiden? Lyt til vores podcastserie Forælderskabelsen, hvor jordemoder og pædagogisk antropolog Nanna Cæcilie Thrane sammen med andre fagpersoner snakker om alt fra fødselsforberedelse, graviditetstanker, gener i graviditeten til hvad du skal vide efter kejsersnit, gode råd til barselstiden - og meget mere.

Fødselsforberedelse

Vi udbyder flere kurser som forberedelse til fødslen, hvor vi bl.a. sætter fokus på fødestillinger, vejrtrækningsteknikker, ve-træning og afspændingsteknikker, der hjælper dig til en bedre fødsel. Vi tilbyder både et enkeltstående kursus i fødselsforberedelse samt et kursus, der strækker sig over fire kursusgange. Til dig, eller jer, der gerne vil blive klogere på den forestående amning, tilbyder vi ammeforberedelse.

Gravid i form

Vi udbyder også kurser for gravide i yoga og pilates og andre træningshold, hvor du kan styrke din krop og bækkenbund til den kommende fødsel. Vi har også svømning for gravide

Træning efter fødslen og tiden som nybagt forælder

Tag din baby med til træning, og kom tilbage i form med andre nybagte mødre. Efter din fødsel kan du deltage på vores hold, hvor der er fokus på mave, skuldre, ryg og bækkenbund. Få også gode råd om amme- og løftestillinger eller støt dit barns udvikling i leg og bevægelse til babymotorik. 

Leder du efter nemme opskrifter til babys første grød? Dét og meget mere finder du under FOF Inspiration.

Brug af redskaber og udstyr
Det er ikke nødvendigt at medbringe egne redskaber eller udstyr, da disse er til rådighed på kurserne. Der vil være sprit og papir tilgængelig på undervisningsstedet. Hvis du er mest tryg ved at medbringe egne redskaber til undervisningen, er du meget velkommen til det. Hvis du vil benytte vores puder, kan du evt. medbringe et pudebetræk eller lagen.

samarbejde med flower kids reshop

Få 20% rabat på kurser

Når du handler lækkert secondhand børnetøj og -udstyr ved Flower Kids, får du rabat til alle før-/efterfødselskurser og -aktiviteter i FOF Aarhus