Skip to content

Vi er glade for at byde dig velkommen i FOF Aarhus igen! Husk mundbind og gyldigt coronapas.

Læs mere
Samarbejde mellem FOF Aarhus og Flower Kids Reshop

Samarbejde med Flower Kids Reshop

Samarbejde med Flower Kids Reshop

Få 20% rabat på familie- og barselsrelaterede kurser og foredrag, når du handler ved Flower Kids Reshop

Kender du butikken Flower Kids Reshop, hvor du kan købe og sælge ud af brugt børnetøj, legetøj, udstyr og amme- og ventetøj?

Flower Kids er et skønt børneunivers midt på Rådhuspladsen i Aarhus, hvor bæredygtighed, genbrug og omtanke for miljøet er i centrum, og nøgleordene er reshop, reuse og recycle. Butikken er derfor lige noget for dig, der gerne vil handle miljøbevidst uden at gå på kompromis med kvaliteten, eller som selv har lyst til at sælge dit brugte børnetøj og -udstyr videre og lade det få nyt liv et andet sted.

De værdier vægter vi højt i FOF Aarhus, og vi har derfor indgået et samarbejde med butikken, som giver dig unikke fordele til hele barselsområdet i FOF Aarhus. Når du shopper lækkert secondhand børnetøj eller lejer en stand ved Flower Kids, får du en personlig rabatkode, som giver dig 20% rabat på alle familie- og barselsrelaterede kurser og foredrag i FOF Aarhus.

Hvilke aktiviteter kan rabatkoden bruges til?
Du kan bruge rabatkoden til alle kurser, aktiviteter og foredrag inden for familie-, barsels- og fødselsområdet i FOF Aarhus. Du kan fx få rabat på motion og yoga for gravide, babymassage, efterfødselstræning, workshops om overgangskost til babyer, førstehjælp til børn og babyer, familieforedrag og meget andet.

Se alle de aktiviteter, du kan bruge rabatkoden til, nedenfor.

Sådan bruger du din rabatkode
Når du handler eller lejer en stand ved Flower Kids, får du en personlig rabatkode med, som du skal oplyse ved tilmelding til en af vores mange barselsaktiviteter.

Ved tilmelding kan du enten ringe til os på tlf.: 8612 2955 og oplyse koden eller gå et lille stenkast over på den anden side af gaden til FOF Butikken i H. H. Seedorffs Stræde 7 og tilmelde dig personligt. Flower Kids har nemlig hjemme i lokalerne under Alexandra Blomster på Rådhuspladsen 5, som ligger lige over for FOF Butikken.

Koden er personlig og er kun gældende til én person pr. kursus/foredrag.

Se mere om Flower Kids på deres hjemmeside eller find dem på Facebook og Instagram.