Skip to content

Vi genåbner! Fra den 17. januar kan du igen deltage i kurser og aktiviteter i FOF Aarhus. Se de aktuelle restriktioner under "Læs mere".

Læs mere
Persisk mad - kursus ved FOF Aarhus.

Verdenskøkkenet

Lær at lave mad fra andre kulturer og lande på kursus i FOF Aarhus

Elsker du at spise de lokale retter, når du er ude at rejse? Hos FOF Aarhus har du muligheden for at bringe den eksotiske mad hjem i dit eget køkken. Med vores inspirerende kurser i mad fra andre kulturer lærer du at lave velsmagende retter fra fremmede himmelstrøg.

Er du til lækre wokretter eller stærk indisk mad?

Vi har kurser i både indisk mad og thai-mad, hvor du lærer at lave stærk og krydret mad, som kan bruges til både hverdag og fest. Få en forsmag på FOF Inspiration, hvor du gratis kan finde madopskrifter fra verdenskøkkenet.

Prøv kræfter med opskrifter helt fra Middelhavet til Mellemøsten

Vi har også kurser i madlavning til dig, som fx elsker det italienske eller det asiatiske køkken. Du kan bl.a. lære at lave middelhavsmad, thai mad og siciliansk mad. Med vores kurser i asiatisk og italiensk madlavning får du indført nye opskrifter, krydderier og råvarer i din daglige madlavning.

Lav din egen sushi

Drømmer du om at kunne lave din egen sushi til venner og familie, så prøv et sushikursus. Kurset egner sig også godt til en polterabend i Aarhus!
Filtrér
  1. 1
  2. 2

lær at brygge din egen øl

Ølsmagning og brygning

Er du vild med øl? Tag til ølsmagning, eller lær at lave din egen øl.