Skip to content

Vi er glade for at byde dig velkommen i FOF Aarhus igen! Husk mundbind og gyldigt coronapas.

Læs mere

Information om covid-19

Senest opdateret: 19. januar kl. 9.05 

Velkommen indenfor i FOF Aarhus igen!

Fra mandag d. 17. januar kan du igen deltage i kurser, foredrag og aktiviteter i FOF Aarhus. Vi følger naturligvis sundhedsmyndighedernes restriktioner, og der gælder derfor følgende forholdsregler:

 • Der er krav om gyldigt coronapas ved alle aktiviteter. Coronapasset vil blive kontrolleret hver mødegang, når aktiviteten går i gang.
 • Der er krav om at bære mundbind eller visir. Du skal tage mundbind/visir på, når du ankommer til dit undervisningssted. Når du er "på plads" i dit undervisningslokale, behøver du ikke have mundbind/visir på. Når du forlader din plads og går rundt i kursuscenteret, skal du bære mundbind/visir igen. Det gælder på alle de lokaliteter, hvor FOF Aarhus har aktiviteter.
 • Til foredrag og debatter vil der være en begrænsning på maks. 500 deltagere. Også her er der krav om coronapas og mundbind/visir.
 

Vi udbyder stadig online aktiviteter, så du kan fortsætte med at dykke ned i dine interesser hjemmefra. Gå på opdagelse på hjemmesiden, hvor du bl.a. finder mange online sproghold.

Retningslinjer for undervisningen:

Rengøring og hygiejne
I FOF Aarhus har vi særligt fokus på udluftning og rengøring af kontaktpunkter, redskaber og lignende. Du vil som deltager have adgang til håndvask eller hånddesinfektionsmiddel på undervisningsstederne, og vi opfordrer til, at du også selv medbringer håndsprit.

Generelle råd om forebyggelse af smitte
Når du deltager i aktiviteter hos os, beder vi dig følge sundhedsmyndighedernes generelle råd om forebyggelse af smitte:

 • Bliv vaccineret
 • Bliv hjemme og bliv testet, hvis du får symptomer
 • Hold afstand
 • Vask dine hænder tit eller brug håndsprit.
 • Kontakt os hvis du bliver testet positiv for coronavirus efter at have deltaget i undervisning hos os.

Vi gør opmærksom på, at vi i visse tilfælde videregiver oplysninger om deltagere, når vi bliver kontaktet af smitteopsporingen.

Vi følger situationen omkring coronavirus tæt og opdaterer retningslinjerne løbende. Vi opfordrer til, at du også selv følger med i myndighedernes aktuelle anbefalinger og de seneste opdateringer her: coronasmitte.dk

Er du i tvivl om noget eller har brug for yderligere information, kan du læse mere om den aktuelle situation og myndighedernes gældende retningslinjer på Sundhedsstyrelsens hjemmeside, Kulturministeriets hjemmeside og coronasmitte.dk
Du kan også ringe til corona-telefonen og få hjælp og vejledning.

Særlige forholdsregler for de enkelte fagområder

 • FVU og OBU

  På FVU dansk, matematik, engelsk og digital samt på OBU-undervisning skal du vise coronapas, når du deltager i undervisningen.

 • Bevægelseshold

  Når undervisningen starter op igen, vil det være muligt at benytte vores redskaber som bolde, måtter osv. Der vil være sprit og papir tilgængelig på undervisningsstedet, men det er ikke et krav, at du spritter redskaberne af. Hvis du er mest tryg ved at medbringe egne redskaber til undervisningen, er du meget velkommen til det.

  Du kan se en oversigt over de redskaber, som du eventuelt vil få brug for her.

  Omklædningsrummene må også benyttes, og der vil være sprit tilgængelig, så du kan spritte af, hvis du ønsker det.

 • Før-/efterfødselshold

  Vi afholder online fødselsforberedelse og ve-træning! Der kommer løbende nye hold.

  På hold med fysisk fremmøde:
  Når undervisningen med fysisk fremmøde starter op igen, vil det være muligt at benytte vores redskaber som bolde, måtter osv. Der vil være sprit og papir tilgængelig på undervisningsstedet, men det er ikke et krav, at du spritter redskaberne af. Hvis du er mest tryg ved at medbringe egne redskaber til undervisningen, er du meget velkommen til det.

  Hvis du vil benytte vores puder, kan du evt. medbringe et pudebetræk eller lagen.