Skip to content
Musik | FOF Københavns Omegn

Musik

Musikundervisning på flere niveauer

5 gode grunde til at du skal tilmelde dig et musikhold hos FOF Københavns Omegn.

Lær at spille på et instrument:
Hvis du altid har ønsket at lære at spille et instrument, er et musikhold en god måde at komme i gang på. Du vil få undervisning af erfarne undervisere som vil lære dig de grundlæggende teknikker og principper for at spille på dit eget instrument.

Sociale relationer:
Et musikhold kan være en god måde at møde nye mennesker på, som vil dele din interesse for musik. Samtidig kan det være sjovt og endda føre til nye venskaber. 

Forbedr dine færdigheder:
Hvis du allerede spiller et instrument, kan et musikhold hos FOF være en god måde at forbedre dine færdigheder og udfordre dig selv på nye måder. Du vil opleve af få god og konstruktiv feedback fra din underviser og de øvrige deltagere, som kan være en hjælp til at kunne udvikle dig som musiker.

Stressreducerende aktivitet:
Musik er kendt for at have en positiv effekt på humørøre og kan være en hjælp til reducering af stress. At deltage på et musikhold kan derfor være en god måde at give slip på hverdagens stress og få en positiv oplevelse.

Varietet program:
Hos FOF Københavns Omegn tilbyder vi et bredt udvalg af musikhold, der passer til dit niveau og interesser. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren musiker, vil der altid være et hold, der passer til dig.