Skip to content

Marina Aagaard

Sund? Sundere? Supersimpelt!

At noget er simpelt betyder ikke nødvendigvis, at det er nemt. Men det kan lade sig gøre af forbedre sundhed og præstationsevne markant endda uden de store anstrengelser. Undgå at spilde din dyrebare tid med middelmådige metoder. Få værdifulde indsigter målrettet længere, sundere og gladere liv, og genialt enkle strategier, der virker – hurtigere.

 

Opdag hvordan du i praksis minimerer stress og energimangel og optimerer dit helbred. Få overblik og overskud via fokus på de hovedområder, der gør størst forskel for din præstationsevne og dit velvære. Med overraskende og enkle tidseffektive tiltag – og et par hemmelige våben som gør det hele lidt sjovere.

  

Aftenen tilbydes i samarbejde med Syddjurs Sundhedsteam, som også sælger billetter til arrangementet.       

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 19.01.2022 19:00-21:00 Kolind, Kolind+ Marina Aagaard
Foredragsholder

Marina Aagaard

Marina Aagaard, Master i Sundhed og Træning, SDU, er foredragsholder og forfatter til 30 bøger om træning og sundhed, der alle tager afsæt i videnskabelig teori og praksis, bl.a. “Gå dig i form”, ”Mikrotræning”, ”Fitness – i bedre form på kortere tid”, ”Wellness – lev længere, sundere og gladere”, og ”Kilimanjaro Trekking”. Desuden motionsekspert for DR Penge, Sundhedsmagasinet og Aktuelt, ekspertkilde for TV2, JP, I Form, ALT, BT m.fl. samt klummeskribent for Jyllands-Posten.

 

I sine foredrag baseret på den seneste forskning inden for kost, motion, motivation og hjernesundhed, benytter Marina, der også er tidligere landstræner i AER GYM og ekstern lektor i idræt, sin brede viden inden for elitetræning, mentaltræning og vaneændring til at inspirere tilhørere og kursister til optimering af helbred og trivsel på job, i fritiden og på rejse.