Skip to content

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen og 2 x 2 billetter til valgfrit foredrag. Vi trækker lod hver måned blandt alle vores nyhedsbrevsmodtagere.

Tilmeld nyhedsbrev

Seniortræning - Ebeltoft

Hensyntagende undervisning

Et tilbud til dig, der er motivereret for at holde hele kroppen i form. Vi smidiggør leddene, styrker musklerne og kredsløbet. Vi træner nakke, ryg, mave og bækkenbund, så du får større friskhed og velvære. Hver lektion starter med en opvarmning til musik så kredsløbet stimuleres.

Undervisningen er varieret og veksler mellem pilates øvelser, styrketræning med elastik, massage af ømme punkter med bolde og der er næsten garanti for, at lattermusklen bliver trænet.

Vi slutter altid med en afspænding

Ved tilmelding og betaling til dette hold, bekræfter du hermed, at du deltager i hensyntagende undervisning. 

Husk, at du stadig kan være med på mange af vores hold, selvom de er begyndt - kontakt blot kontoret og få nedsat kursusgebyret. (Vi refunderer ikke, hvis du har tilmeldt dig på hjemmesiden efter, holdet er startet). Kontakt til kontoret mandag-torsdag kl. 10.00-14.00 på tlf. 8632 5588.

Se flere hensynstagende hold HER

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 06.09.2024 10:30-12:00 Ebeltoft, Aktivitetshuset Elsebeth Sørensen
2 Fredag 13.09.2024 10:30-12:00 Ebeltoft, Aktivitetshuset Elsebeth Sørensen
3 Fredag 20.09.2024 10:30-12:00 Ebeltoft, Aktivitetshuset Elsebeth Sørensen
Se alle Se færre
Elsebeth Sørensen underviser hos FOF Djursland
Underviser

Elsebeth Sørensen

Elsebeth er yogalærer - med en international uddannelse fra Risikesh, Indien fra 2020 i rygsækken. Ud over det er hun idrætslærer og gymnastikinstruktør, coach og mindfulnessvejleder. Hun er uddannet svømme- og idrætslærer fra Århus Dag- og Aftenseminarium i 1995 og har diverse kurser fra DGI og FOF og en Pd.-fleksibel diplomuddannelse i krop, kost og sundhed fra VIA, University College, Aarhus.

Elsebeths styrke er motiverende undervisning, hvor træningen sammensættes til musik, så den tilpasses deltagernes fysiske form, og samtidig bærer præg af hendes egen personlige tilgang og mangeårige erfaring med mindfulness og bevægelse, hvor yogaøvelser altid indgår i træningen.