Skip to content

Informationer ifm. Covid-19

Opdateret den 14. august 2021

Vi er glade for ENDELIG at kunne byde dig velkommen tilbage til aftenskolen!
Alle aktiviteter og undervisning i aftenskolerne er NU åbne og vi ser frem til en HELT normal sæson med masser af gode meningsfulde fællesskaber.

Retningslinjerne pr. 1.8. er, at der ikke er krav om brug af værnemidler (mundbind etc) og heller ikke krav om fremvisning af coronapas i aftenskolen.
Forsamlingsloftet for både indendørs og udendørs aktiviteter er hævet til 500 personer, med et arealkravet på 2 kvadratmeter pr. deltager uanset aktivitet.

Anbefalingerne er fortsat at holde god afstand - mindst 1 meters afstand til andre. Ved aktiviteter, hvor der er kraftig udånding (f.eks. sang) anbefales det fortsat at holde 2 meters afstand. Hyppig rengøring, udluftning og adgang til håndvask/håndsprit er fortsat gældende.
Det anbefales også fortsat at begrænse deling af redskaber, måtter og lignende. Er man syg eller nær kontakt, skal man blive hjemme.
Læs mere i Sundhedsstyrelsens pjece Forebyggelse af smittespredning.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en god, lang, tryg og meningsfuld sæson. Du kan læse vores kursuskatalog her, og vi er klar på telefonen i kontortiden mandag til torsdag kl. 10-15.