Skip to content

Vi genåbner! Fra den 17. januar kan du igen deltage i kurser og aktiviteter i FOF. Husk mundbind og gyldigt coronapas.

Læs mere

Livstils psykologi

Livstils psykologi

Synes du, at dit liv og din livsstil styrer dig mere end at du styrer dem?

Og har du lyst til i samvær med andre at sætte fokus på psykologien bag hvorfor vi gør de samme forkerte ting om og om igen, når vi godt ved, hvad der egentlig er det rigtige at gøre?
Igennem hele vor opvækst er det naturligt at finde virksomme strategier til at håndtere livets udfordringer. Disse måder bliver til bevidste og ubevidste mønstre, som ofte er dem, der er på spil, og udløser et lavt selvværd eller medfører negative overbevisninger om os selv eller andre, når vi gerne vil ændre på ting i vores liv. Oftest udløses disse hos mennesker vi er tættest på, og det kan være svært at ændre, selv om vi gerne vil. Senere i livet kan det medføre en uhensigtsmæssig livsstil og fare for sundheden. Du lærer om hvordan du genkender disse mønstre og får værktøjer til at give slip på det gamle og træffe nye sundere valg på en kærlig mådegens indhold består af oplæg, refleksion og teoretiske øvelser.
I dette fag lærer vi af og med hinanden i det omfang, vi har lyst til at involvere os selv. Alle kan være med og blive klogere på sig selv.