Skip to content
Helgoland | FOF Københavns Omegn

Helgoland

Helgoland

Oplev Helgoland, Noldemuseet, Flensborg og Husum
 
Helgoland i Nordsøen har en helt spektakulær natur og historie. Oplev den lille røde klippeø, som trods sin beskedne størrelse på kun 1,7 km2, har rigtig meget at byde på. Gå en tur i de unikke omgivelser og besøg øens eneste by med små hyggelige gader, cafeer og museum. 

På vores tur til Helgoland, slår vi vejen forbi Flensborg og Slesvigs mest charmerende by, Husum. Her vil der være mulighed for at udforske "Den grå by ved havet" på egen hånd. Vi overnatter derefter på Nordica Hotel Berlin i Heide, 2 overnatninger inkl. ½ pension. Den følgende dag sejler vi til Helgoland fra byen Büsum (ca. 2½ times sejlads). 

På tredjedagen kører vi til Eidersperrwerkket og spadserer på sluseværket fra 1970’erne. Derefter fortsætter vi via det danskhistoriske Dannevirke til Noldemuseet i Nordtyskland, som tidligere var kunstner Emil Noldes beboelses- og atelierhus. 

Turen omfatter budforplejning, transport med bus og færge, entre til Noldenmuseet, danske guides under hele turen samt rejsegaratifond. Nærmere information følger forud for turen. 
 
*Turen er inkl. ½ pension ekskl. drikkevarer.
Mødested: Herlev Station kl. 8:10 Taastrup Station ved Nettosiden kl. 8:30