Skip to content
Historiske forretninger i København | FOF Københavns Omegn

Historiske forretninger i København

Prisen er inkl. mormors æbledessert og kaffe hos Brdr. Price i Rosenborggade

Denne tur i København oser af gammeldags hygge og er inklusive kaffe/ the og æbledessert hos Restaurant Brødrene Price. Vi starter turen med et besøg i en af Københavns gamle bygninger Krebsegården i Latinerkvarteret, der i sin tid husede en vildt- og osteforretning og befinder sig som en tidslomme midt i hjertet af København. Nu om dage huser stedet Galleri Krebsen, der året rundt har spændende udstillinger. Undervejs besøger vi Randers Handsker, en af verdens ældste handskefabrikker og vi slutter med en rundvisning i Brødrene Prices madunivers. Alle steder hører vi om forretningernes spændende historie. 

Mødested: Galleri Krebsen, Studiestræde 17A, 1455 Kbh K, inde i gården 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 31.03.2022 13:00-15:30 Galleri Krebsen Mette Kromann Thomsen
Mette Kromann Thomsen | FOF Københavns Omegn

Mette Kromann Thomsen

Mette glæder sig til at vise dig København og Danmark og fortælle om landets historie. Hun arrangerer vandre-, cykel-, limousine-, metro- og sejlture. På sine ture viser hun sig de kendte seværdigheder, og du kommer på kryds og tværs af København gennem baggårde, skjulte haver og steder, du normalt aldrig kommer, hører historien og bliver opdateret på alt det nye. Hendes ture er altid med kant og allermest er Mette glad for, hvis det lykkedes at introducere sine gæster til nye universer og spændende oplevelser. 

Mette er uddannet som certificeret turistfører på RUC, phytoterapeut, akupunktør og arbejdet som lokal guide i København, Nordsjælland og Midtsjælland på både dansk, engelsk og italiensk. Hun har mange års erfaring som rejseleder i både Danmark og udlandet.