Skip to content
Nørrebro byvandring | FOF Københavns Omegn

Nørrebro NV - Det hotteste sted i København

Området mellem Lygten Station, Drejervej, Rentemestervej og Frederikssundsvej minder på mange måder om Greenwich Village i New York, hvor et gammelt arbejderkvarter med mange nedlagte fabrikker og værksteder nu huser IT firmaer, fitnesscentre og filmbranchen blandet op med græsrodsbevægelser, lækre cafeer, halalslagtere, grønsags- og etniske kageforretninger med et kæmpeudvalg. Bydelen er en melting pot af danskere og folk fra alle dele af verden og er netop af Timeout.com udnævnt til at være det mest cool sted i verden at besøge. På denne tur besøger vi kreative værksteder og spændende forretninger.

Mødested
: Nørrebro Station, Nørrebrogade 253, 2200 København N, uden for på gaden

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 19.05.2022 14:00-17:00 Nørrebro Station Mette Kromann Thomsen
Mette Kromann Thomsen | FOF Københavns Omegn

Mette Kromann Thomsen

Mette glæder sig til at vise dig København og Danmark og fortælle om landets historie. Hun arrangerer vandre-, cykel-, limousine-, metro- og sejlture. På sine ture viser hun sig de kendte seværdigheder, og du kommer på kryds og tværs af København gennem baggårde, skjulte haver og steder, du normalt aldrig kommer, hører historien og bliver opdateret på alt det nye. Hendes ture er altid med kant og allermest er Mette glad for, hvis det lykkedes at introducere sine gæster til nye universer og spændende oplevelser. 

Mette er uddannet som certificeret turistfører på RUC, phytoterapeut, akupunktør og arbejdet som lokal guide i København, Nordsjælland og Midtsjælland på både dansk, engelsk og italiensk. Hun har mange års erfaring som rejseleder i både Danmark og udlandet.