Skip to content
Guidet tur i Nyhavn | Foto Kim Greiner | FOF Københavns Omegn

Nyhavns hemmeligheder

På denne historiske byvandring skal vi rundt i Nyhavn for at se og høre om de gamle huse og nogle af dets beboere. Vi får historien om Kongens Nytorv, Gyldenløves Palæ og havnens tilblivelse. Mens vi slentrer rundt, fortælles historien om ”Kahytten”, hvor der blev solgt billetter til Titanic, bulen Hong Kong, Guldmagerens Hus, Spøgelseshuset og Eventyrernes Klub m.m.

Vi skal også høre om søfolkene, bolværksmatroserne, den frække periode med Nyhavnspigerne, De Røde Hænders Klub, verdens ældste tatovørbutik, Sømandshjemmet og rulleforretningerne. Det er artige sager, der bliver rullet op i denne herlige havn med de gamle træskibe

Mødested: ved Mindeankeret i Nyhavn.
 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 21.04.2022 13:00-15:00 Nyhavn - Mindeankeret Kim Greiner
Kim Greiner | FOF Københavns Omegn
Foredragsholder

Kim Greiner

Kim Greiner er uddannet skov- og landskabsingeniør. I en længere årrække har han været ansat som havemester i Landbohøjskolens Have. Siden 2015 er han på fuld tid som forfatter, foredragsholder og københavnerguide. Han er lidt af en eventyrer og globetrotter, idet han har rejst i 73 forskellige lande på 6 kontinenter. Både hans foredrag og byvandringer spænder vidt og er kendetegnet ved, at de altid fremføres engageret, med et glimt i øjet og er særdeles underholdende.