Skip to content
Østerbro byvandring | FOF Københavns Omegn

Østerbro - Ho Chi–Minh-stien og fashionable villakvarterer

Ho Chi–Minh-stien og fashionable villakvarterer

Østerbro er landlig, fashionabel og hipster med super lækre delikatesseforretninger i Nordre Frihavnsgade og nabolag. Vores tur starter på Østerport station og vi går gennem Garnisons Kirkegården der er mellem den amerikanske og den russiske ambassade og på Ho Chi Minh stien, der blev benyttet af demonstranter under 1970´ernes demonstrationer mod den amerikanske ambassade. Vi går gennem det historiske villakvarter Rosenvænget, hvor der hviler en særlig ånd og priserne på et uistandgjort villa let overstiger 20 mio. Husene er tegnet af datidens mest kendte arkitekter og tilsammen danner de Danmarks ældste villakvarter med rødder tilbage til 1857. Turen slutter i Nordre Frihavnsgade.

Mødested: Østerport station, Oslo Pl. 8, 2100 København Ø, hovedindgang på gaden 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 27.04.2022 14:00-16:00 Østerport Sation Mette Kromann Thomsen
Mette Kromann Thomsen | FOF Københavns Omegn

Mette Kromann Thomsen

Mette glæder sig til at vise dig København og Danmark og fortælle om landets historie. Hun arrangerer vandre-, cykel-, limousine-, metro- og sejlture. På sine ture viser hun sig de kendte seværdigheder, og du kommer på kryds og tværs af København gennem baggårde, skjulte haver og steder, du normalt aldrig kommer, hører historien og bliver opdateret på alt det nye. Hendes ture er altid med kant og allermest er Mette glad for, hvis det lykkedes at introducere sine gæster til nye universer og spændende oplevelser. 

Mette er uddannet som certificeret turistfører på RUC, phytoterapeut, akupunktør og arbejdet som lokal guide i København, Nordsjælland og Midtsjælland på både dansk, engelsk og italiensk. Hun har mange års erfaring som rejseleder i både Danmark og udlandet.