Skip to content
Aktuelle Kunstudstillinger | Foto Anders Sune Berg | FOF Københavns Omegn

Aktuelle Kunstudstillinger v/Alice Fanøe

Aktuelle Kunstudstillinger v/Alice Fanøe

Jim Lyngvilds kongerække 
Jim Lyngvilds udstillinger er altid kontroversielle. På Kronborg sætter han fut i kongerækken. Fakta og fantasi går op i en højere enhed. 
Mødested: Kronborg. Helsingør. 

Blomsten i kunsten
I værker af internationale og danske kunstnere skildres blomster i forskellige medier fra 1800-tallets naturromantik til nutidens problemstillinger - fra sanselighed til refleksion. 
Mødested: Arken 

Efter stilheden  
138 hovedværker skabt af 17 markante danske og internationale kunstnere fra 1920 frem til i dag. 
Mødested: Statens Museum for Kunst

Englenes kys – syge piger i nordisk kunst  
I sidste halvdel af 1800-tallet var ”den syge pige” et markant motiv i kunsten. Her skal vi se værker af bl.a. Carl Larsson, Mich. Ancher og Edv. Munch 
Mødested: Hirschsprungs Samling

Anders Zorn
Den svenske kunstner var en af sin tids mest elskede og berømmede kunstnere. Med sit engagement i lokalsamfundet i Dalarne skabte han en række uforlignelige og brillante værker. 
Mødested: Ordrupgaard

Jubilæumsudstilling  
I anledning af 100 års jubilæet vises det bedste fra samlingen. Billedkunst og kunsthåndværk fra 1750-1950. De fleste kunstnere med en eller anden tilknytning til lokalområdet. 
Mødested: Øregaard Museum

Marstrand  
Marstrand var et enestående og sprudlende guldaldertalent, som i sit maleri boltrede sig inden for flere forskellige genrer – portrættet, teatret, Italiensrejserne og folkelivsskildringerne. 
Mødested: Nivaagaard

Mellem myte og virkelighed  
Keramiske værker af Willumsen, Jean Gauguin og den unge, nulevende kunstner Klara Lilja er sat sammen i museets nye udstillingsrum. Den faste samling af Willumsens værker i de vanlige rammer er i øvrigt som altid et besøg værd. 
Mødested: Willumsens Museum

Paul Gauguin og hans venner  
Gauguin var foregangsmand i den symbolistiske kunst. Her vises en række af hans hovedværker sammen med værker af danske malere, som var en del af hans kreds. 
Mødested: Ordrupgaard

Bertha Wegmann  
Wegmann var en internationalt orienteret kunstner. Museet har igennem flere år indsamlet en række af hendes værker. Det seneste køb til flere millioner afstedkom en diskussion i kunstverdenen: Var hun pengene værd? Kom selv og bedøm! 
Mødested: Hirschsprungs Samling

PRAKTISKE INFORMATIONER:
Ret til ændringer forbeholdes. 
Entreprisen er ikke inkluderet; men der gives grupperabat. 
Mødekort skal medbringes hver gang