Skip to content
Guidet flyrejse til Paris | FOF Københavns Omegn

Paris – Byernes by

Paris – Byernes by

Paris er altid et besøg værd! Den franske hovedstad formår at charmere og betage turisten, som besøger bygen for første gang. Og ikke uden grund. Byen har alt, hvad hjertet begærer, hvad enten man interesseret sig for billedkunst, gastronomi, musik, arkitektur, interessante indkøb eller blot at betragte og opleve en by, der ånder af hele verden. Hver generation har sat sit præg på byen og fundet plads til nye manifestationer for sin arkitektur og kultur. Vi skal se eller gense de mange kendte steder under vores byrundtur med bus i byen, og ellers vil vi opleve byen, som pariserne gør det, nemlig ved at benytte byens vidt forgrenede og hurtige undergrundsbane, Metroen.

Dag 1
Afrejse med fly sidst på eftermiddagen og vi lander få timer senere i Charles de Gaulle. Herfra kører vi direkte til vores hotel, hvor vi indkvarteres.

Dag 2
Efter morgenmaden er der mulighed for at deltage i en tur, hvor vi besøger et af byens bedste og maleriske områder i Marais-kvarteret. Vi starter med at se Place de Vosges, som er en flot plads beliggende i hjertet af Maria-kvarteret. Det er den ældste park i Paris fra begyndelsen af 1600-tallet, og som tidligere hed Place Royale, da der indtil sidste halvdel af 1500-tallet lå en kongebolig, Hotel des Tournelles. Via forskellige passager når vi Hotel du Petit-Sully, som er blandt de smukkeste bygninger i kvarteret. Det blev bygget til Henri IV’s Premierminister og den barokke facade er fyldt med dekorationer og masker fra oldtiden. Vi tager en tur ind i gården og se den smukke facade samt den flotte have.  Resten af dagen er til oplevelser på egen hånd samt middag.

Dag 3
I dag tager vi på tur med metro til et anderledes Paris og vi starter med at besøge byens gamle opera ’Opera Garnier’, hvor vi bl.a. ser de forgyldte saloner og det storslåede trappeparti. Turen går videre til parfumemuseet Fragonard, hvor vi får et indblik i hele Fragonards historie og besøget slutter i deres butik, hvor der er et bredt udvalg af deres egen parfume. Dagen slutter med et besøg i stormagasinet Galerie Lafayette, hvor vi skal se den fantastiske kuppel og ikke mindst det store juletræ. Her i den franske hovedstad er juleriet nærmest ekstravagant og her finder vi mekaniske tableauer i Stormagasinets vinduer, noget man aldrig har set magen til. Resten af dagen er til oplevelser på egen hånd.

Dag 4
Formiddagen bruges til oplevelser på egen hånd. Men der er også mulighed for at tage med rejselederen til kvarteret Montmartre, hvor mange kendte kunstnere har boet og udstillet deres værker i denne livlige og farverige pariser-bydel. Om eftermiddagen har man mulighed for at tage på en byrundtur i bus, hvor vi undervejs ser vi eller genser de seværdigheder, der er indbegrebet af Paris: Notre Dame, Eiffeltårnet, Triumfbuen og den nye Opera på Bastillepladsen. Herefter er der naturligvis også mulighed for at opleve Paris fra vandsiden, når vi tager på en idyllisk sejltur på Seinen og vi slutter dagen med en middag tæt ved Seinen.

Dag 5
Dagen er til oplevelser på egen hånd. Midt på eftermiddagen kører vi til lufthavnen, hvorfra vores fly letter mod Danmark.

Pris pr. person i delt dobbeltværelse:                     Kr.  5.495,-
Tillæg for eneværelse                                           Kr   1.215,-
Tillæg for besøg Operaen og parfumemuseum       kr.      215,-
Tillæg for sejltur + middag                                   Kr.      425,-
Ekspeditionsgebyr                                                kr.      95.-
Afbestillingsforsikring     7 %

Med i prisen:
• FlyKastrup – Paris t/retur
• Lufthavnsskatter
• Transfertil og fra hotel
• 4x overnatning inkl. morgenmad
• Byrundturmed bus
• Turtil Marais-kvarteret. 
• Turtil Montmartre
• Danskrejseleder i Paris

Metro-billetterne er for egen regning under hele opholdet. 

Diverse: 
Der tages forbeholder for mindre ændringer i programmet i forhold til de forskellige arrangementer og flytider samt flyselskab. 

Flyinfo: 
• Flytider sendes senest 7 dage før afrejse.
• Dertages forbehold for, at flyselskabet kan ændre flytiderne, og atflyselskabet kan ændres.