Skip to content
Sådan laver du en god sovs kursus | FOF Københavns Omegn

Sovs og Sauce

Sovs og Sauce

Synes du, at sovs er en svær disciplin i køkkenet? Det behøver det ikke at være. På dette kursus styrer vi langt udenom bouillonterninger og pulversovs og går direkte i flæsket på lækre, fyldige og smagfulde sovser.

Vi skal nemlig opdage, hvor nemt det i virkeligheden er at lave en lækker sovs fra bunden, som smager langt bedre end det, du kan købe dig til. Har du lyst til at fremstille de mest smagfulde sovser og saucer, som kan bruges til alverdens retter? Vi bruger friske råvarer og kaster os ud i de rette tilberedningsmetoder, såsom at reducerer, koge, simre, sautere, svitse, legere, montere, purere, opbage, jævne osv. Lav en lækker fond fra bunden, som du kan bruge i din sovs. Du vil opdage, hvor nemt det er, når du først har fat i teknikkerne og forstår, hvordan alle processerne i køkkenet bedst udnyttes.