Skip to content
Klaver online undervisning | FOF Københavns Omegn

ONLINE klaverundervisning via Zoom

ONLINE klaverundervisning via Zoom

Da onlineundervisning kom til Danmark for lidt over et år siden, var det nyt for de fleste, men metoden er kendt og velafprøvet gennem næsten to årtier i mere tyndtbefolkede dele af verdenen – blandt andet Færøerne. 

Onlineundervisning har mange – måske oversete – fordele: Eleven har mulighed for at sidde ved sit eget instrument i eget hjem og underviseren kan hjælpe eleven at få mest ud af det instrument eleven har og hjælpe eleven med at sidde rigtigt ved sit klaver. At spille i sit eget hjem er for mange en stor tryghed og man behøver ikke at bruge tid på transport. Hvor du end befinder dig i landet kan du modtage onlineundervisning. 

Underviser Maria Redke har stor erfaring med at fjernundervise og ser dette som et tilvalg for dem, der måske ikke ellers har mulighed for at komme til undervisning. Alle er velkomne!

 

Hvordan foregår online undervisning?

Undervisningen foregår via undervisningsplatformen Zoom. Inden kursusstart bedes du downloade programmet/appen til din tablet/computer. Du kan downloade programmet til din computer her https://www.zoom.us/support/download eller hente app’en ’ZOOM Cloud Meetings’ i Appstore eller Google Play.  

Du får tilsendt et mødelink samt info i en e-mail forud for undervisningsstart. Når undervisningen skal finde sted, klikker du på mødelinket. Derefter åbner programmet automatisk, og du bliver automatisk sendt direkte til møderummet.