Skip to content
Farvel til coronakilo | Fødevarestyrelsen |FOF Københavns Omegn

ONLINE Farvel til coronakilo og coronakuller

ONLINE Farvel til coronakilo og coronakuller

Er du startet 2021 med et ønske om at komme af med både coronakilo og coronakuller? Måske spise sundere og blive bedre til at søge indre ro?

I januar 2021 udkom Fødevarestyrelsens nye officielle kostråd, som er præget af fokus på klima såvel som evidensen bagom optimal sundhed. 

De nye kostråd er en formidabel fremgang i forhold til helhedsorienteret trivsel og sundhed. Dette kursus bygges op omkring de problemer de nye officielle kostråd afhjælper samt hvordan du kan bruge kostrådene til at gøre det nemmere at gå ned i vægt og generelt føle dig bedre tilpas.

Hvordan foregår online undervisning?

Undervisningen foregår via undervisningsplatformen Zoom. Inden kursusstart bedes du downloade programmet/appen til din tablet/computer. Du kan downloade programmet til din computer her eller hente app’en ’ZOOM Cloud Meetings’ i Appstore eller Google Play.  

Du får tilsendt et mødelink samt info i en e-mail forud for undervisningsstart. Når undervisningen skal finde sted, klikker du på mødelinket. Derefter åbner programmet automatisk, og du bliver automatisk sendt direkte til møderummet.

Filtrér