Skip to content
Morgen qi gong | FOF Københavns Omegn

ONLINE Morgen Qi Gong

ONLINE Morgen Qi Gong

Qi Gong er blide, meditative bevægelser, stræk og åndedrætsøvelser, der giver større velvære, ro, balance og fleksibilitet. Øvelserne løsner spændinger, styrker muskelgrupper, strækker og masserer bindevævet, meridianbanerne og de indre organer. Det er en slags blid "kinesisk yoga", som er nemmere tilgængelig end mange yogaformer. "Qi" betyder energi/livskraft, "Gong" betyder "bevæge/arbejde" og er et godt grundlag for kampsportsformer som "Tai Chi" og "Kung Fu".

Øvelserne udføres stående og siddende, så de kræver intet udstyr. Pulsen kommer op, men oftest giver øvelserne kun let sved på panden, så det er sjældent nødvendigt med bad bagefter. Jeg anbefaler at du træner i løstsiddende tøj og har vand ved hånden. 

Hvordan foregår online undervisning?

Undervisningen foregår via undervisningsplatformen Zoom. Inden kursusstart bedes du downloade programmet/appen til din tablet/computer. Du kan downloade programmet til din computer her eller hente app’en ’ZOOM Cloud Meetings’ i Appstore eller Google Play.  

Du får tilsendt et mødelink samt info i en e-mail forud for undervisningsstart. Når undervisningen skal finde sted, klikker du på mødelinket. Derefter åbner programmet automatisk, og du bliver automatisk sendt direkte til møderummet.

Filtrér