Skip to content
Slip af med allergi | FOF Københavns Omegn

Slip af med allergi – sådan!

Slip af med allergi – sådan!

Online foredrag med Ole Larsen 

Ole Larsen fortæller dig, hvad du selv kan gøre for at slippe af med din allergi. Han har opfundet en ny metode til helbredelse af allergi. Behandlingsmetoden er beskrevet i bogen ”Allergiens gåde er løst”, som lige er udkommet. Den er skrevet sammen med Torben Frank Andersen, der har udført mere end 16.000 vellykkede behandlinger. 

På en time fortæller Ole Larsen, hvad du selv lavpraktisk kan gøre. Det handler om, hvordan du kan forbedre dit indeklima, da det i mange tilfælde danner grundlag for allergi. Det handler også om stresstilstand og kost. Hvis du spiser forkert, udvikles skadelige mikroorganismer i tarm og på slimhinder, der så bliver allergiske.

Allergireaktioner kan forsvinde, når du fjerner det, der belaster krop og hjerne – altså din livsstil. Ole Larsen viser, hvordan allergitestning foregår med ALFAkinesiologi samt med tekniske måleinstrumenter.

Hvis du har behov for mere oplysning, så har Ole Larsen d. 1/9 et 3 timers foredrag med demonstration i Taastrup Kulturcenter. Her vises hvordan alle former for allergi kan behandles hele året. 

Når du har betalt onlineforedraget vil du per mail få tilsendt kode til Zoom, hvorfra foredraget sendes på den angivne dato. Foredraget kan ikke ses efter det angivne tidsrum, men hvis du slutter computeren til Tv-skærmen, kan hele familien se med.