Skip to content
Fransk | FOF Københavns Omegn

Fransk - utraditionel konversation

Fransk - utraditionel konversation

Elsker du Frankrig; den franske mad, litteratur, kunst, historie og smukke natur? Savner du nogle der deler din passion og har lyst til at diskuterere aktuelle og klassiske emner - på fransk? Find ligesindede frankofile dansker eller fordanskede franskmænd på vores utraditionelle franske konversationshold. 

Dette er et spændende og samtaleivrigt konversationshold for dig, der har lyst til at træne dine færdigheder i fransk, uden at du nødvendigvis har alle ord og vendinger på tungen. Vi samtaler fordi vi vil øve os, begå fejl, blive bedre - og gerne vil have det sjovt samtidig. 

Med afsæt i aktuelle samfundsmæssige, kulturelle og menneskelige spørgsmål, træner vi samtalen på fransk, udbygger ordforrådet og vedligeholder den sproglige kunnen. Dit fransk niveau behøver på ingen måde at være perfekt, men du skal have lyst til at bidrage aktivt til samtalen og ikke være bange for at begå fejl.

Som udgangspunkt foregår kurset på fransk, men der vil altid være plads til opklarende spørgsmål på dansk.
Til hver gang berører vi et nyt emne: en film vi har set, en bog vi har læst, et aktuelt samfundsemne, en rejse vi har været på eller en kulinarisk oplevelse.