Skip to content
Flemming Jensen foredrag | FOF Københavns Omegn

Flemming Jensen - Den komiske uskyld

Den komiske uskyld – en finurlig blanding af helt nutidig stand-up anno 2021 – og meget personlig kulturhistorie gennem de seneste 40 år.

Han har været der hele tiden …. synes man måske. Fra Nissebandens grødnisse Lunte til teaterets kyniske spindoktor …. plus alt det ind imellem. Og nu. Revyerne, stand-up scenen, teateret, romanerne – her er virkeligt tale om et menneske, der har brugt et helt liv på ikke at kunne bestemme sig. Skuespiller, dramatiker, instruktør, forfatter, farfar ….

Hvordan blev det alt sammen til? Hvad skete der bag scenen?

Teaterets road-movie på strejftog gennem den bredest mulige del af det danske kulturlandskab gennem de seneste 2 år.

Satiren og munterheden handler selvfølgelig om nutiden -men Jensen har altså en svaghed for anekdoterne om alle de gamle idioter fra dengang Teater blev stavet med stor T ….. Få alle historierne – for så har I fået fingre i historien!

Flemming Jensen fortæller om alt det sjove og spændende – og gi’r undervejs eksempler på viser, sange og monologer. Lige fra ”Ka’ du huske?” til ”Hov! Den dér er da helt nyskrevet!” Nutid og datid er nødt til at smelte sammen for at gøre det hele meningsfuldt. Og hvad vil vi egentlig helst ha’? En stjernestiv Per Hækkerup eller en ædru Støjberg?

Flemming akkompagneres af pianist Lars Fjeldmose.

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 21.03.2022 19:00-21:00 Taastrup Kulturcenter Flemming Jensen

Flemming Jensen

Flemming Jensen har i de senere år meldt sig ind i samfundsdebatten med romaner, noveller og klummer. Han har markeret sig med adskillige holdningsprægede forestillinger på Nørrebros Teater, Det Danske Teater på turné landet rundt.