Skip to content
Lyt til din krop foredrag | FOF Københavns Omegn

Lyt til kroppen også i krisetider

»Hvad vil der ske?« og »Hvad nu hvis...?« er spørgsmål, som melder sig hos mange.

Hovedet kan være tungt af bekymringer og tanker om fremtiden, især i en krisetid. Men bekymringer gør os anspændte, svækker vores evne til at tænke i muligheder og være i nuet. På dette foredrag hører du om, hvordan du ved at lytte til din krop, kan hente mentalt overskud og blive glad. Målet er at reducere tankemylder, få en bedre søvn, tænke kreativt og nyde livet mere.

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 13.11.2021 11:00-13:00 Taastrup Medborgerhus Heidi Maria Schønberg
Heidi Maria Schønberg | FOF Københavns Omegn

Heidi Maria Schønberg

Maria er Cand. Phil i dansk fra Københavns Universitet med overbygning i kommunikation og medier. Dertil er hun uddannet i anatomi og bevægelseslære med fokus på stress og indlæring, smerteterapi og kostvejledning.

Maria driver en foredrags- og kursusvirksomhed, hvor der holdes fokus på den personlige udvikling, lederskab, trivsel og kommunikation for grupper såvel som enkeltpersoner. Hendes vision er at øge mennesker selvtillid og evner, gøre mennesker i stand til at sprede en positiv ånd og hjælpe mennesker med at sætte mål og udvikle deres kreativitet.

Marias undervisning bygger på respekt og hensyntagen til den enkeltes behov, grænser og fysiske tilstand. Specielt arbejder hun med stresshåndtering, personlig udvikling, samarbejdsprocesser samt trivsel og sundhed på arbejdspladsen. 

Som underviser har Maria mange års erfaring som coach i erhvervslivet, konsulenter, specialister m.m.