Skip to content
Yogalates i Herlev | FOF Københavns Omegn

Yogalates

Yogalates er en bevægelsesform, der er inspireret af både yoga og pilates. 

Som navnet antyder, kombinerer vi her yogaens mentale fokus på krop, sind, styrke og balance med pilates mere tekniske tilgang til en stærk core (ryg, mave og bækken). I yogalates vil du opleve at undervisningen i starten minder om traditionel yoga-undervisning men gradvist indarbejdes et øget moment fra pilates. Til undervisningen bruger vi også håndvægte på 1 kilo og afslutter hver undervisning med afspænding.

Yogalates er for dig, der ønsker en stærk mentalt kropsbevidsthed og core (midterkrop), så både din kropsholdning, blodcirkulation og koordination forbedres.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 24.02.2022 11:30-12:42 Herlev Hallen Baberly Garcîa Millán
2 Torsdag 03.03.2022 11:30-12:42 Herlev Hallen Baberly Garcîa Millán
3 Torsdag 10.03.2022 11:30-12:42 Herlev Hallen Baberly Garcîa Millán
Se alle Se færre
Barberly Garcia | FOF Københavns Omegn
Underviser

Baberly Garcîa Millán

Barberly er født i 1972 og blev uddannet som pianist på Musikkonservatoriet Amadeo Roldán i Havanna, Cuba i 1992. Musik, kreativitet, ansvarlighed, åbenhed, faglig udvikling, positivitet og målrettethed er de begreber, der på bedste vis beskriver hendes interesser og virke både som lærer og privatperson. Hun er en kvinde med godt humør og altid med et smil på løben. Hun har beskæftiget sig meget med musikundervisning, men har også andre specialer som eksempelvis spanskundervisning, pilates, zumba, yin yoga og rytmik for folkeskolebørn.