Skip to content

Alle aktiviteter med undtagelse af FVU aflyses t.o.m. 7. februar.

Læs mere her
Sæson hos FOF København

Efterårsferieaktiviteter

Nye oplevelser i efterårsferien – for familien, børn og unge

Hvad skal du og din familie lave i efterårsferien? Årets hyggeligste uge er lige rundt om hjørnet. Traditionen tro har vi en perlerække af sjove aktiviteter på programmet i efterårsferien – både for store og små. Her kommer vores tips til de bedste familieoplevelser i ferien. Vi tilbyder både familieaktiviteter for børn i alle aldre og workshops kun for børn. 

Har dit barn lyst til at skabe sit eget keramik eller at være med til en hel dag med tegneserietegning? Er du klar til at tage hele familien med i køkkenet, eller skal I hellere prøve kræfter med at programmere jeres helt eget computerspil? Se mere om vores store udvalg af aktiviteter og få den bedste start på efteråret.

Efterårsferie for voksne

Vi har mange tilbud til voksne i efterårsferien. Brug ugen på at perfektionere en af dine yndlingsfag eller lad dig inspirere til helt nye interesseområder. Man kan nå meget på en uge med intensivt fokus, så hvis du drømmer om at skrive en bog, lære at male akvarel, blive en bedre fotograf eller ønsker lære at begå dig på de sociale medier, så er efterårsferien det perfekte tidspunkt at starte. 

Se flere kurser til voksne i efterårsferien (uge 42)