Skip to content

Vi er glade for at byde dig velkommen! Husk gyldigt coronapas og mundbind (dog ikke under aktiviteten) til og med på mandag den 31. januar.

Læs mere her
Akvarel hos FOF København

Voksne

Kurser for voksne i vinterferien

Oplevelser i vinterferien – tid til fordybelse og at lære noget nyt!

Vinterferien hos FOF København byder på masser af lærerige oplevelser i hele hovedstaden. I anledningen af ferien præsenterer vi korte kurser, der f.eks. dykker ned i et kreativt fag, sætter musik i fokus eller sætter fokus på afspænding og nærvær gennem yoga. Der er rig mulighed for selvforkælelse, højskolestemning og samvær.

Har du lyst til at lære noget nyt i vinterferien? Trænger du til at koble af? Og vil du gerne møde andre, der også har sat tiden af til hygge og ny viden?

I anledningen af ferien præsenterer vi korte kurser, så der er rig mulighed for selvforkælelse, højskolestemning og samvær. Nyd vinterferietiden til dig selv!

Tilmelding til vores kurser i vinterferien

Brug kursusmenuen til at finde og tilmelde dig de hold, som interesserer dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på adm@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.