Skip to content

Vi er glade for at kunne genåbne fra 17. januar! Husk mundbind og gyldigt coronapas.

Læs mere her
Fahad Saeed ved Fahads Forsamlingshus på Teater Grob på Nørrebro i København

Fahads Forsamlingshus

Fahads Forsamlingshus

Fahads Forsamlingshus er FOF Københavns nye debatscene – et moderne forsamlingshus på Teater Grob og med Fahad Saeed som vært

I Fahads Forsamlingshus får du selv mikrofonen. Her sidder eksperterne ikke kun på scenen, for det handler også om din holdning, din viden og dine følelser.

Frem for alt er Fahads Forsamlingshus et søndagskoncept, hvor vi mødes til debat og fordybelse. Vi stiller skarpt på emner, der optager os, både privat og som borgere i Danmark.

Så tag fat om søndagskaffen, sæt dig godt til rette, og deltag i debatten.

Om Fahad Saeed

Fahad Saeed har arbejdet med diversitet og mangfoldighed i 15 år og rådgiver danske og internationale virksomheder og organisationer i diversitet og inklusion. Derudover har han været med til at stifte foreningen Sabaah og er en aktiv stemme i ligestillings- og diversitetsdebatten, bl.a. som bestyrelsesmedlem i KVINFO. 

 

Vi offentliggør løbende nye events. Følg med her på siden!

Læs mere om arrangementerne nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Denne video kan du kun se, hvis du accepterer alle cookies.

Se livestreaming fra tidligere arrangementer