Skip to content

Sænk dit tempo – uden at stresse mere

Har du behov for at sænke dit tempo og finde overskud i din hverdag? Og vidste du, at du kan stresse og overvælde dig selv mere ved at tro, at du skal 'lave ingenting'?

Hvis du er stresset og sænker dit tempo drastisk for eksempel ved at lave yoga og meditere, vil du måske opleve øget uro, fordi det er en fremmed tilgang for hjernen og dermed opleves det for de fleste alarmerende at gå ned i tempo. Det er som at hælde benzin på et bål.

Derfor er det meget vigtigt, at du lærer dit eget tempo at kende, og hvordan du selv kan træde på den mentale bremse for at gå fra at være overvældet til at få en følelse af overskud.

Om foredragsholder

Cand.scient., coach og foredragsholder Sine Guntveit vil give dig tre konkrete redskaber til at gå fra overvældet til overskud.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 10.10.2024 18:00-19:30 Hillerødsholmskolen Sine Guntveit
Foredragsholder

Sine Guntveit

Sine Guntveit er coach, mentor, vaneterapeut og foredragsholder. Det meste af sin tid bruger Sine på personlige 1:1 forløb, som særligt hjælper mødre med at skabe holdbare adfærdsændringer ift. deres sundhedsmål, som giver dem mere glæde og overskud i livet. 

Hun har en kandidat i Human ernæring, samt flere supplerende uddannelser inden for coaching, vane- og adfærdspsykologi, samt metakognitiv terapi. Alle har stor betydning for hendes arbejde.

Sine fortæller: "Min overordnede mission er at give så mange som muligt gå-på-mod og handlekraft i livet til at gøre mere af det, der gør dem glade."