Skip to content

Fra den 15. december kan du se og tilmelde dig en masse nye forårshold.

Foredrag og debat hos FOF København

Mit Italien: Il Veneto (på let forståeligt italiensk)

Ved kunsthistoriker Silvia Gilli

Denne virtuelle tur til Italien bringer os til regionen Veneto. I den gyldne trekant mellem Venezia, Verona og Vicenza oplever vi en overvældende kulturhistorisk rigdom og mangfoldighed, begyndende fra Romerriget og frem til nutiden. Vi møder enestående personligheder, som arkitekterne Andrea Palladio og Baldassare Longhena. Vi rejser igennem Gotikken, Renæssancen og Barokken. Tag med til Veneto, et sted du troede du kendte.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 23.01.2021 11:30-13:00 KBH V, Humletorvet Silvia Gilli
2 Lørdag 06.02.2021 11:30-13:00 KBH V, Humletorvet Silvia Gilli
Foredragsholder

Silvia Gilli

Uddannelse: Cand.mag. i kunsthistorie og sproglig student (engelsk, spansk, tysk).

Andre Faglige kvalifikationer: Min faglige profil er bred, da jeg både er lærer i italiensk og engelsk, foredragsholder om italiensk kunst- og kulturhistorie i Danmark og i Italien, eventkoordinator af italienske begivenheder i Danmark, udvikler af workshops i italiensk kunst- og kulturhistorie, kurator for kunstudstillinger, eventmaker for italienske dage/uger samt formidler af kulturoplevelser i Italien.

Undervisningserfaring: Jeg har undervist i italiensk, engelsk og kunsthistorie siden 1996.

Andet: Jeg er uddannet i kunsthistorie og kulturformidling i Bologna, det ældste universitet i den vestlige verden. I mit hjerte har jeg både Italien, med sin uudtømmelige kulturrigdom, og Danmark, mit adopterede land. Danmark har lært mig at værdsætte Italien endnu højere, og jeg lever i dag for at formidle italiensk sprog og kultur igennem kurser, foredrag, italienske events og kulturophold i Italien. Desuden arbejder jeg også som simultantolk og translatør.