Skip to content

Aftenskolen er fritaget fra kravet om coronapas og mundbind, men da meget undervisning foregår hos samarbejdspartnere, kan man blive spurgt om coronapas og mundbind der, og vi vil derfor opfordre til at have det klart.

Læs mere her

Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele forårets program er online 14/12.

Det søde køkken hos FOF København

Fyldte chokolader voksne og børn fra 8 år fokus på julekonfekt

Tag mor, far eller bedsteforældre med i køkkenet, og få en hyggelig og lærerig oplevelse sammen.

Kurset er en kombination af foredrag og praktisk udførsel af metoderne til at lave fyldt chokolade.

Tidligere danmarksmester i chokolade, Nicolaj Wium, fortæller og viser alt om metoderne til at opnå den perfekte temperering af chokolade.

Efterfølgende støber I selv chokoladen i forme og laver flere forskellige slags lækkert fyld.

I får opskrifter med hjem, så I kan eksperimentere videre derhjemme – og der vil også være lidt af den gode chokolade til at tage med hjem.

Medbring

Drikkevarer, opbevaringsbøtte, viskestykker og forklæder.

Værd at vide

Prisen dækker en voksen og et barn, og råvarer er inkl. i prisen. Tilmeld jer i den voksnes navn og notér barnets navn og alder i bemærkningsfeltet.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 14.12.2021 16:30-19:55 KBH V, Humletorvet Nicolaj Wium
Nicolaj Wium underviser hos FOF København
Underviser

Nicolaj Wium

Uddannelse: Civilingeniør i kemi

Undervisningserfaring: Jeg har undervist i at lave fyldt chokolade siden 2010, undervist i "Kyndig Biavler" siden 2005 og i begynderkurser i biavl siden 2016.

Andre faglige kvalifikationer: Har skrevet mange artikler til Tidsskrift for Biavl. Derudover blev jeg danmarksmester i fyldt chokolade i 1999.

Andet: Jeg har siden 2003 haft ca. 50 bistader i Nordsjælland, hvor jeg også er bi-inspektør. I 1997 startede jeg med at lave chokolade, og jeg har været Danmarksmester i fyldt chokolade og deltaget i internationale konkurrencer. Jeg sælger mine produkter på Torvet i Helsingør hver lørdag formiddag kl. 8.00-15.00. Desuden sælger jeg produkterne hos Brugsen i Hornbæk, Brødsnedkeren i Humlebæk, Strandvejsristeriet på Kronborg, på museet Munkeruphus i Dronningmølle samt eksporterer i mindre grad.