Skip to content

COVID-19: Vi har opdateret vores corona-retningslinjer, gældende fra og med den 26. oktober. Du får direkte besked, hvis du er berørt af eventuelle ændringer i forbindelse med din undervisning.

Læs retningslinjerne her
Efterfødselstræning hos FOF København

Efterfødselstræning

Vi dyrker motion, hvor alle muskler og led grundigt gennemarbejdes under hensyntagen til den belastning, som kroppen har været udsat for. Der vil specielt blive lagt vægt på optræning af bækkenbund, mave- og rygmuskler samt afspændende øvelser for nakke og skuldre. Børnene er selvfølgelig med! Start fra ca. 1 til 5 måneder efter fødslen.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 18.11.2020 12:30-14:25 Søborg, Maglegårds Allé Signe Gundersen
2 Onsdag 02.12.2020 12:30-14:25 Søborg, Maglegårds Allé Signe Gundersen
3 Onsdag 09.12.2020 12:30-14:25 Søborg, Maglegårds Allé Signe Gundersen
Se alle Se færre
Underviser

Signe Gundersen

Uddannelse: Psykomotorisk Terapeut, DAP (tidligere kaldet afspændingspædagog)

Andre faglige kvalifikationer: Uddannet FysioPilatesinstruktør, samt Kraniosakralterapeut og har deltaget på mange kurser omhandlende børn, babymotorik og leg.

Undervisningserfaring: Siden endt uddannelse har jeg undervist hos FOF og i privat regi (i mere end 10 år). Her har jeg undervist i balancetræning og andre hensyntagende hold, fødselsfoberedelse, efterfødselstræning og rytmik.

Andet: Jeg har en helhedsorienteret tilgang og er altid opmærksom på holdning, balance og stabilitet i hele kroppen. Det er vigtigt for mig, at det at bevæge sig og træne kroppen er forbundet med glæde og nydelse om man er voksen på et motionshold, eller baby på et efterfødselshold.