Skip to content
Yoga og pilates for gravide hos FOF København

Efterfødselsyoga – fokus på åndedræt og bindevæv

Kom i form efter fødslen på en blid og nænsom måde med funktionel efterfødselsyoga. Vi arbejder især med bækkenbund, kernemuskulatur og balder samt ryg, nakke, skuldre og arme. Det er generelt disse områder, din krop har godt af at få arbejdet igennem efter en graviditet og fødsel og belastningen af at bære baby på armen.

Der vil være fokus på åndedrætsbevidsthed, da åndedrættet spiller en helt central rolle i forhold til at styrke din bækkenbund og kerne igen, og det er et vigtigt redskab til at skabe ro, nærvær og balance i krop og sind.

På dette efterfødselsforløb får du redskaber til at blive bevidst om at bruge din krop mere funktionelt og stærkt i dine hverdagsbevægelser – også fremover, når du ikke lige er til efterfødselstræning eller yoga. Undervejs er der plads til individuel vejledning i en tryg atmosfære.

Værd at vide

Der er naturligvis plads til både vågne, sovende og spisende babyer til efterfødselsyoga. Start fra ca. 5 uger efter fødslen eller efter lægens anbefalinger og frem til ca. kravlealderen. Undervisningen er inspireret af den dygtige fysioterapeut Elin Solheim og hendes anvendelse af ny og veldokumenteret viden om bindevæv, funktionel kerne og bækkenbund.

Yogalokalet ligger med udsigt til Amager Strand og ganske nær metroen. Barnevogne kan stilles i trygge omgivelser lige uden for de store vinduer ind til yogalokalet.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 23.10.2024 11:00-12:30 EJSA YOGA Louise Thorn Clausen
2 Onsdag 30.10.2024 11:00-12:30 EJSA YOGA Louise Thorn Clausen
3 Onsdag 06.11.2024 11:00-12:30 EJSA YOGA Louise Thorn Clausen
Se alle Se færre
Louise Thorn Clausen underviser hos FOF
Underviser

Louise Thorn Clausen

Uddannelse: +500 timers 2-årig yogalæreruddannelse eksamineret hos Misa Yoga Skole inkl. fysiologi og anatomi hos Charlotte Nielsen, YogAnatomi, 2015. Sidenhen diverse løbende efteruddannelser og kurser inden for yoga, meditation, bevægelse og bodywork.

Andre faglige kvalifikationer: Uddannet antropolog fra Københavns Universitet i 2008 med speciale i pilgrimsvandring og kropslig spiritualitet.

Undervisningserfaring: Jeg arbejder og underviser til dagligt i sin egen enkeltmandsvirksomhed Thorn Yoga. Siden 2015 har jeg undervist i yoga, meditation og efterfødselsyoga på private hold, enetimer, workshops og retreats samt på ugentlige aftenskolehold. Jeg har tidligere været ansat fem år i folkeskolen og har også afholdt pilgrimsvandringer hos FOF.

Andet: På alle mine hold inviterer jeg til, at den enkelte via yogaen får en øget kropsbevidsthed og lærer at mærke sin krops grænser og behov. Der er altid fokus på åndedrætsbevidsthed som redskab til at skabe balance i nervesystemet og forbindelse mellem krop og sind. Jeg tilbyder desuden differentieret undervisning ved at foreslå alternative stillinger, så hver enkel deltager føler sig imødekommet og kan være med uanset forskellige kropslige udfordringer, niveau og yogaerfaring.

Læs evt. mere på thornyoga.dk, facebook.com/www.thornyoga.dk og instagram.com/thornyoga1.