Skip to content
Lær kunstfotografering med Lisbeth Johansen

Kunstfotografi – projektværksted

Kunstfotografi – projektværksted

Under dette kursusforløb fordyber du dig i et selvvalgt projekt. Det kan være en kunstnerisk undersøgelse af et emne, en arbejdsmetode eller måske går du på opdagelse i dit eget fotoarkiv – som sikkert rummer tusindvis af ubrugte fotografier, der kun venter på at blive til en fortælling.

Projektværkstedet arbejder mod et færdigt bogprojekt eller et værk bestående af en serie fotografier. Vi afslutter med en samlet gennemgang, eller evt. en fernisering for venner og familie, hvis holdet ønsker det, og vi kan finde et egnet sted.

Kunstfotokursus Kursus i kunstfotografering hos FOF København

Et fotografisk projekt kan være baseret på både fakta og fiktion. Et projekt kan udbygges med gamle offentlige arkivbilleder, egne eller andres tekster og meget mere, som vi sammen finder en form og fortælling på.

Vi arbejder med fotografiet som en kunstnerisk udtryksform med stor fokus på dialogen og de kreative processer. Vi skal eksperimentere, reflektere og udvikle!

Værd at vide

Der er løbende individuelle samtaler samt gennemgange med hele gruppen i forhold til vejledning og kritik. Det primære fokus er på indhold frem for teknik. Der arbejdes både hjemmefra og på værkstedet.

Kurset er for både øvede og begyndere.

Lær kunstfotografering med Lisbeth Johansen

Kreative kurser – keramik og meget mere

KREATIVE KURSER

Se alle aktuelle kurser