Skip to content
Fotokursus hos FOF København

Foto- og videokurser

Bliv en bedre fotograf – lær at fotografere, filme og tage gode billeder på et foto- eller videokursus i København

Søger du et foto- eller video- eller filmkursus, hvor du lærer at tage gode billeder og redigere gode videoklip og filmsekvenser, eller vil du lære dit nye kamera at kende fra grunden? Tag et fotokursus på aftenskole og lær alt om foto, video, film og digitalfoto. Vi har samlet en lang række kurser i fotografering og videoproduktion, hvor du kan få mere viden om de gode billeder, redigering af fotos, kunstfotografering, billedkomposition, kreativ fotografering og meget mere.

Lær at fotografere på et af vores fotokurser i København, og at skyde de vigtigste øjeblikke i dit liv. Se hele udvalget af kurser i fotografering og efterbehandling af fotos og video nederst på siden, eller læs mere om fotokurserne her.

Lær at fotografere – billedkomposition, fotojournalistik, kreativ foto og portrætfotografering

Er du nybegynder med et kamera, eller har du lyst til at tage endnu bedre billeder, kan du vælge et kursus i billedforståelse og komposition, hvor vi arbejder med billedkomposition. Vil du udvikle og finde din helt egen stil, anbefaler vi de forskellige kurser i kreativ fotografering såsom eksperimentel fotografi eller fotojournalistik. Men vi har også kurser i kunstfotografi, makro-fotografering, studiefotografering i dagslys eller med flash og meget mere. Du kan også få redskaberne til at lave professionelle film- og videoproduktioner med Adobes Premiere eller Apples Final Cut. Og du kan supplere din viden med kurser i efterbehandling af dine produktioner med After Effects og Color Grading. Se alle kurser og blev inspireret nedenfor.

Lær cyanotypi, en gammel fotografisk teknik

Cyanotypi er en gammel fotografisk teknik, hvor lysfølsom emulsion eksponeres i sollys eller ved brug af kunstigt UV-lys. Du kan placere objekter direkte på papiret og få smukke og sælsomme resultater, og ikke mindst kan du blive kunstnerisk inspireret og udfordret i din videre kunstneriske udvikling mod en personlig fotografisk stil.

Lær dit kamera bedre at kende – fotokurser i Nikon og Canon og spejlløse kameraer

Vil du have det meste ud af kameraet? Så anbefaler vi, at du tager et fotokursus i København, Kongens Lyngby, Hellerup eller på Frederiksberg, hvor du lærer om de forskellige indstillinger og opsætninger i dit kamera. Vi arbejder med forskellige kameratyper, lærer funktionerne og opsætningen. Find dit fotokursus her på siden. 

Fotokursus i billedbehandling – lær redigering og efterbehandling på aftenskole

Vi tilbyder flere fotokurser for begyndere og øvede, hvor du lærer at efterbehandle dine fotografier. På disse fotokurser arbejder vi primært med Capture One eller Adobe Lightroom, men efter et fotokursets afslutning, vil du nemt kunne arbejde videre med efterbehandling af dine digitale fotos i eksempelvis Photoshop. Se vores IT-kurser her.

Tilmelding til vores fotokurser

Du kan læse mere om fotokurserne nedenfor. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på hej@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér
IT-kurser og workshops hos FOF København

Programmer og apps for begyndere og øvede

Lær adobes programmer

Kursus og workshops i IT og økonomi hos FOF København

Kommunikation og It-kurser for voksne

Fordyb dig i IT

Se vores store udvalg af IT-kurser til både nybegyndere og øvede. Bliv gode venner med din computer, telefon eller tablet eller lær at begå dig på de sociale medier.